Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ringkøbingløbet 2020

23. juli 2020 @ 9:00 - 26. juli 2020 @ 18:00

Ringkøbingløbet 2020, 23.07 – 26.07.2020
23. juli – 25. juli Se materialet
Forberedelserne til Ringkøbingløbet – der i år køres for 52. gang – er godt i gang. Som tidligere år afvikles løbet sidste weekend i juli – torsdag den 23. juli, fredag den 24. juli, lørdag den 25. juli og søndag den 26. juli 2020. Programmet er endnu ikke endeligt fastlagt, men du kan downloade: Tilmeldingsblanket, Bilag til oplysninger om dit køretøj og Datakort, som alle bedes udfyldt og returneret samlet ved tilmelding.

VIGTIGT: Påfør om muligt e-mailadresse på tilmeldingsblanketten, idet bekræftelse på løbsdeltagelse i så fald vil blive sendt via e-mail!

Foreløbigt program:
Torsdag den 23. juli kl. 16.30: Aften Cruising med start fra Hotel Fjordgården i Ringkøbing. En populær, stilfærdig aftentur i sommerlandet med indledende og efterfølgende opstilling og parade. Begrænset deltagerantal, hvor løbsledelsen af pladsmæssige grunde forbeholder sig ret til at udvælge en så bred repræsentation af cruising-deltagere som muligt.

Fredag den 24. juli kl. 14.30: Concours d’Origine (Skønhedskonkurrence) på plænen ved Hotel Fjordgården. Her er der lejlighed til at få køretøjerne bedømt og sammen med et stort og engageret publikum at få en snak om de mange køretøjer. Præmieoverrækkelse umiddelbart efter Concours’en. NB: Er der under 5 deltagere i en gruppe vil de afhængig af alder blive overflyttet til enten førkrigs- eller efterkrigsmodeller!

Hestevognstur til Midtbyen: Mens mændene ”sparker dæk” arrangeres der igen i år pendling mellem Fjordgården og byens torv med ægte hestekræfter, så pigerne får mulighed for at udforske byens mange dejlige butikker.

Ringkøbingløbet 2020:
Lørdag den 25. juli kl. 9.00: Med start fra Ringkøbing Rådhus, hvor byen er vært ved morgenkaffe for deltagerne. Turen foregår på Ringkøbing-egnen, og dens længde er ca. 100 km. Før start udleveres forskelligt kort- og infomateriale og de enkelte hold præsenteres foran et veloplagt publikum. Undervejs på ruten gøres ophold i sommerlandet, hvor der også er frokost. Løbet 2020 slutter igen i år ved Hotel Fjordgården.

Lørdag den 25. juli kl. 15.00: Old Timer Expert Class – en særlig konkurrence for deltagere, der er tidstypisk klædt på i forhold til deres køretøj (Indgår en større omklædning i forevisningen, er der mulighed for omklædning på hotellet før præsentationen).
Foran et særligt dommerpanel interviewes deltagerne, hvis præsentation, påklædning og køretøj vurderes af dommerne, der sædvanligvis er lige så oplagte til spøg som deltagerne. Præmierne for Ringkøbingløbet og for Old Timer-konkurrencen overrækkes umiddelbart efter. Præmier vil kun blive overrakt, såfremt modtagerne er til stede ved uddelingen, og tilfalder ellers den næste i vinderrækken.

Søndag den 26. juli kl. 11.00: Turistauktion og Frokost i Hvide Sande – en hyggelig afslutning på årets løb og samtidig mulighed for at få frisk fisk med sig hjem!

Der er også lejlighed til festligt aftensamvær på Hotel Fjordgården:

Torsdag aften: Grill-aften
Fredag aften: Concours-Buffet med bl.a. mange spændende og dejlige fiskeretter
Lørdag aften: Gallamiddag med 3-retters menu, vin ad libitum, kaffe og underholdning
Husk at udfylde og returnere vedlagte hotelreservation, hvis I ønsker overnatning på Hotel Fjordgården, hvor vi har reserveret et antal dobbeltværelser til favørpris. For andre overnatnings-muligheder kan Ringkøbing Fjord Turisme kontaktes på tlf.: 7022 7001.

Tilmelding mm:
Af hensyn til en optimal afvikling af løbet er deltagerantallet begrænset til ca. 110 køretøjer. De skal være mindst 25 år gamle eller have særlig tidshistorisk interesse og vi tilstræber en bred vifte af køretøjer på to, tre eller fire hjul. Medlemmer af KDAK har fortrinsret.

Tilmeldingsfristen slutter ved fuldtegning. Framelding til løbet skal ske inden d. 1. juni 2020. Ved et eventuelt senere afbud returneres løbsgebyret ikke. Løbsnummeret er personligt og kan ikke overdrages til anden side.

På gensyn i juli 2020
Løbskomiteen for Ringkøbingløbet 2020 i samarbejde med KDAK Classic.

Du kan hente tilmeldingsmaterialet som pdf her:
http://ringkobinglobet.com/wp-content/uploads/2020/01/Ringkøbing-Løbet-Classic-2020.pdf

Detaljer

Start:
23. juli 2020 @ 9:00
Slut:
26. juli 2020 @ 18:00
Hjemmeside:
http://ringkobinglobet.com/wp-content/uploads/2020/01/Ringkøbing-Løbet-Classic-2020.pdf

Arrangør

KDAK Classic

Sted

Hotel Fjordgården
Vester Kær 28
Ringkøbing, Jylland 2950 Danmark
+ Google Maps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *