Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gavnø Classic Autojumble & Concours de Charme

14. juni 2020 @ 9:30 - 17:00

Kr140

Gavnø Classic Autojumble & Concours de Charme
SØNDAG DEN 14. JUNI 2020
Oplev Danmarks største veteranbilshow med flere end 1.100 klassiske biler, levende musik & show. De er dér alle sammen; fra Aston Martin til North Coast Cruisers, gamle militærkøretøjer, sportsvogne, et stort udvalg af cykler og en enkelt speedbåd! Køretøjer kommer fra hele Danmark, store dele af Sverige, Finland, Luxembourg, Tyskland og Frankrig.
Det populære bilshow gæstes hvert år af flere tusinde besøgende, der blandt andet kan være med på sidelinjen, når den flotteste og mest kreative klubstand kåres. I alt ca. 25 mærkeklubber konkurrerer om ikke mindst æren – men også både pokaler og lyserød champagne.
Oplev også konkurrencen “Concours de Charme”, hvor det køretøj med deltagere, som på bedste vis udgør en helhed med hensyn til køretøj, tidstypisk påklædning og fremtoning præmieres. Dertil kåres “Best in Show” blandt alle udstillende køretøjer i slotsparken.
Bilshowet udspringer ikke mindst af Baron Otto Reedtz-Thotts store interesse for gamle køretøjer, og baronen har da også flere biler med på årets udstilling.
Alt i alt er der lagt op til en skøn dag i slotsparken, hvor hele familien kan være med. Rugbrødmotoren kan tankes i en af de mange boder med grillstegte pølser, softice i lange baner og velbrygget øl fra Gavnøs eget bryggeri, Slotsbryggeriet, naturligvis.
Alle Gavnøs seværdigheder kan nydes på dagen. Børn kan bl.a. opleve en sjov skattejagt, Sørøverland, Sommerfugleland, klappegeder og trætopbanen Gavnø Go Fly.
Program
Kl. 10.00 Classic Autojumble 2020 åbnes for publikum
Kl. 10.30 Dommerne inspicerer deltagerne i Concours de Charme
Kl. 13.30 Concours de Charme – Finaledeltagerne opstilles
Kl. 14.00 Concours de Charme – Finalen afholdes foran slotsgården
Kl. 16.00 Concours de Charme – Præmieoverrækkelse i slotsgården
Kl. 17.00 Classic Autojumble 2020 slutter.

Detaljer

Dato:
14. juni 2020
Tidspunkt:
9:30 - 17:00
Pris:
Kr140
Hjemmeside:
https://www.gavnoe.dk/event/autojumble/

Sted

Gavnø Slot
Gavnø 2
Næstved, Sjælland 4700 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.gavnoe.dk/autojumble.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *